avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Intre 1992 - 1999 am achitat ratele, in calitate de girant - platitor, pentru casa mamei. In actul de cumpararecu plata in rate a imobilului exista trecut numele meu. Aceast lucru ma avantajeaza la succesiune, avand in vedere ca mama a decedat iar succesori sunt eu si fratele meu? Cum as putea recupera, la valoarea actuala, jumatate din cei 70000 de lei - suma pe care am achitat-o pe casa?
Cel mai recent răspuns: antoniaantonia , utilizator 19:03, 30 Iunie 2014
Domnule avocat Lascoschi, am consultat vreo trei avocati, iar in final am apelat la avocatnet. Unii spun ca nu am nicio sansa, altul spune ca s-ar putea recupera suma pe care am plati-o pentru casa mamei. Dar, pentru ca abia acum inteleg ca este vorba de noroc, ma las pagubasa. Oricum, va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota de proprietate dintr-un act de vanzare cumparare mulinita mulinita Daca intr-un contract de vanzare cumparare incheiat intre ICRAL pe de o parte si mama si fiica pe de alta parte nu este trecuta cota de proprietate pe care o ... (vezi toată discuția)
Prostie sau nebunie viorel 33 viorel 33 Am o mare problema. Acum doua luni am aflat ca mama are mielom multiplu mai pe romaneste cancer. Ca sa fie socul si mai placut la o luna de zile dupa ce ma ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare la un apartament luat cu 5 % tva remuss25 remuss25 buna ziua, acum 3 ani am cumparat un apartament pe numele lui mama cu tva 5 % de la dezvoltator si as dori ca acum sa il trec pe numele meu , acum cand fac ... (vezi toată discuția)