avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Asociatie non profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Asociatie non profit

modalitatea de inregistrare contabila si plata unui cantaret din strainatate tara UE - care participa la un festival organizat pentru strangere de fonduri in vederea donarii la o unitate sociala pentru copii cu handicap- se face un contract de prestari servicii-
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:17, 30 Iunie 2014
In situatia descrisa mai sus, pentru banii dati nu trebuie sa retineti si sa platiti in Romania pentru ca nu e rezident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in ue - poate presta servicii in romania? Laura Ciobeica Laura Ciobeica Pentru ca am primit aceasta intrebare in forumul de traduceri de la utilizator, in incercarea de a ajuta, postez situatia descrisa: [i]Eu sunt PFA in ... (vezi toată discuția)
Asociatie ..cum scot banii? BRUTEFORCE BRUTEFORCE Cer si rog sa ma ajutati! Am un ONG proaspat infiintat si vreau sa stiu daca in statut nu prevede ca pot ajuta material ...(donatie) o persoana cu handicap, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie/ pensie handicap gradul ii din romania in olanda damma damma Buna seara, sunt o persoana cu handicap gradul II, accentuat si permanent pentru care primesc o indemnizatie lunara de la Guvern. Urmeaza sa ma mut in ... (vezi toată discuția)