avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere

Buna ziua , exista un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial intre o persoana fizica ( detinatorul spatiului ) si un srl ( chiriasul ) pe o durata de 3 ani . Chiriasul doreste sa se desfaca contractul fara ca prpopietarul sa fie deacord ,dupa o perioada de 9 luni . Ce s'ar putea face astfel incat sa fie obligat sa isi duca la termen obligatiile stipulate in contract ,
cititi clauzele contractuale privind incetarea contractului,denuntare unilaterala,incetare prin acord,etc si vedeti daca va aflati in una din situatiile enumerate anterior.Orice contract ar tb sa prevada aceste aspecte,,daca ati copiat contractul de pe net acesta nefiind adaptat nevoilor dvs dupa ce in prealabil a fost redactat de un avocat e posibil sa aveti dificultati.In mod normal nu puteti obliga chiriasul sa continue,tb studiat contractul dvs si in functie de clauzele acestuia aveti sau nu variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Razgandire chirias in perioada de preaviz skynetmhmh skynetmhmh Bina ziua Ma lovesc de urmatoarea situatie Am un contract de inchiriere si chiriasul m-a notificat conform contractului cu 30 zile inainte (perioada de ... (vezi toată discuția)
Proprietarii vor să ne dea afară din apartament. ce valoare mai are un contract de închiriere în condițiile în care ei pot vinde și pot da afară chiriașii oricând vor?! ContSters433623 ContSters433623 Buna ziua, Avem contract de inchiriere pe 3 ani (pana in 2020) si proprietarii vor sa vanda apartamentul, prin urmare ne-au dat scris de ei si semnat, o ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere persoana fizica --pfa ????? Analore Analore Speta ar fi urmatoarea: Un pfa inchiriaza de la o pers fizica un spatiu comercial in vederea desfasurari de activitati de comert, respectiv in vederea ... (vezi toată discuția)