avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Categorii de persoane scutite de la plata amenzilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Categorii de persoane scutite de la plata amenzilor

Buna ziua. As dori sa stiu daca persoanele cu un anumit grad de handicap sunt scutite de amenzi. In cazul in care au primit o amenda si nu au contestat-o in termen de 15 zile, se mai poate face ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 30 Iunie 2014
Nu exista text de lege care sa prevada ceea ce ati mentionat dvs in mesajul initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rutiera pinki63 pinki63 Buna ziua, Am fost amendata sambata pentru ca nu purtam centura de siguranta, am platit amenda pentru a evita majorarea ei, dar mi-as dori sa o contest. Am ... (vezi toată discuția)
Anulare proces-verbal 28lacra 28lacra Buna ziua, Am primit o amenda contraventionala, pe care doresc sa o contest. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sa o achit in termenul de 15 zile, chiar ... (vezi toată discuția)
Demisia de la locul de munca pt plecarea din tara VilcuIonut VilcuIonut Buna ziua , am si eu o intrebare.....exista vreo lege prin care firma este obligata fata de persoana angajată care ar dori sa paraseasca tara .....sa ii faca ... (vezi toată discuția)