avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia de la locul de munca pt plecarea din tara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia de la locul de munca pt plecarea din tara

Buna ziua , am si eu o intrebare.....exista vreo lege prin care firma este obligata fata de persoana angajată care ar dori sa paraseasca tara .....sa ii faca lichidarea mai devreme de data care este prescrisa in contractul de munca individul ....( pe scurt eu pe 28 plec din tara, pe data de 24 incetez contractul de munca cu ambele parti de acord , salariul se dadea in data de 15 ale luni )....si as dori sa stiu daca firma poate sa faca lichidarea mai devreme de data pusa in contractul de munca .
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
VilcuIonut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 21 August 2018
Nu exista niciun text de lege care sa prevada ceea ce ati mentionat dvs in mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract neincheiat, firma lichidata mihincau mihincau Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Am fost in concediu crestere copil pana pe data de 03.02.2015. Intre timp firma la care munceam a lichidat, iar eu ... (vezi toată discuția)
Demisia de la locul de munca Iuliacernau Iuliacernau buna ziua,astazi am renuntat la locul de munca in care eram angajat pe perioada nedeterminata (cu lichidare la zi pt ca trebuie sa incep munca in alta ... (vezi toată discuția)
Data cim maria_corina29 maria_corina29 As vrea sa stiu, am de inchis un contract la sf luni martie....de inceput alt cim de la 1 aprilie la alta firma, la aceeasi persona. problema este ca 31 este ... (vezi toată discuția)