avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu un adolescent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu un adolescent

Sunt casatorita de 20 de ani si am o fetita de 15 ani, doresc sa divortez deoarece sotul este violent in limbaj( limbaj jicnitor, amenintator,umilitor) ;psihologic(ne provoaca tensiune si suferinta psihica, ne controleaza si ne constrange);
economic( ne interzice folosirea bunurilor comune, si numa lasa sa desfasor o activitate profesionala )si spiritual( ridiculizeaza aspiratiile noastre); De multe ori mi-a spus sa imi iau bagajul si sa plec. Specific aici ca avem impreuna un apartament si o masina.
Nu este de acord cu divortul, in acest caz ce pasi pot urma?
Doresc sa stiu daca plec asa cum imi spune imi pierd drepturile ?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 15:40, 30 Iunie 2014
multumesc!
In orice caz,daca luati decizia de a pleca din casa,daca situatia devine insuportabila,luati si minora cu dumneavoastra,pentru a nu fi acuzata de abandon de familie,deoarece din cele spuse de dvs se intelege ca sotul dvs.ar fi capabil de orice,din moment ce va tortureaza psihic in acest mod...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare blakkiss blakkiss buna seara. nevasta mea ma ameninta sa fac bine sa parasesc apartamentul comun, este pe amandoi in acte. ca daca nu ma da la politie,ca imi face dosar penal. i ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie ... MariaRobu MariaRobu Bună ziua! Am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie s-a pronunțat, divorțul fiind pe cale juridica, nu la notar. Custodia este comuna, dar ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala oana1stefania oana1stefania Buna ziua! as dori sa imi explicati pe îndelete procedura de eliberare a unui certificat medico-legal. am fost agresata fizic de catre sotul meu si am nevoie ... (vezi toată discuția)