avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoane intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoane intretinere

buna seara.
azi am sunat la asociatie sa spun ca o sa mi plece chiriasii de maine si vreau sa nu mai fie nimeni trecut la intretinere si ce demers trebuie facut, la care doamna administrator mi a spus ca trebuie facuta o cerere prin care explic acest lucru si trebuie si semnatura a 3 vecini (nu conteaza care).
este vreo lege ceva in care se specifica acest lucru cu 3 semnaturi de la vecini? eu stiam de la anumite persoane ca se face o instiintare ca incepand cu data de... nu mai locuiste nimeni in locuinta respectiva.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 22:02, 30 Iunie 2014
E valabil ce stiti dv.
Nu se prevede nicaieri necesitatea semnaturii altor persoane care nu au de ce sa se amestece in casa dv. Ma refer la vecini.
Simpla dv. declaratie scrisa ar trebui sa fie suficienta.

E un abuz ce pretinde administratora dv.
Mai depinde si de ce discutii si cum se hotaraste in AG ale proprietarilor. Desigur in mare masura, dvs. ca proprietar o sa raspundeti de notificarea pe care o faceti cu privire la scaderea nr. de persoane pe o anumita perioada de timp.
Daca insa la nivelul as. prop., in vederea limitarii discutiilor interminabile pe tema nr. de persoane prezente, s-a hotarat ca acea notificare sa fie semnata si de catre vecinii de palier - acolo unde scara repectiva nu are un reponsabil al cartii de imobil. In fond care ar fi problema dvs.? Unde vedeti ilegalitatea?
In asociatia noastra, cele mai mari probleme cu nr., de persoane sunt create de acei chiriasi care isi mai aduc prieteni/prietene, astfel ca domnu' proprietar inchiriaza casa la doi copii cuminti, ce mai, nici nu am vazut asa ceva pana acum, dar in doua luni, apartamentul este locuit permanent, in fapt de 4-5 persoane; incerci sa le explici ca costurile/persoana (la noi) este de doar 10-12 lei/persoana, dar nimic... Vin vecinii la asociatie si se plang de "gloata" de la apartamentul 13... Noi luam legatura cu proprietarul care ne ameteste cu "doar doi copii cuminti", ceilalti sunt niste prieteni cu care invata impreuna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma legala de a gazdui doi elevi de liceu anla2 anla2 Buna ziua, Va rog un sfat: Daca cineva a mostenit o garsoniera nelocuita si vrea sa gazduiasca doi elevi din judet care ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere Alexmihairgs Alexmihairgs Buna ziua, Suntem o companie imobiliara care are inchirare de la persoane fizice mai multe apartamente. In toate contractele avem stipulata clauza se ... (vezi toată discuția)
Administratora de asociatie de proprietari nu vrea demisia hecaru hecaru buna ziua!ne confruntam cu o problema marea majoritate a proprietarilor unui bl.doamna administratora refuza de cand este danasa de 5 ani sa colaboreze cu ... (vezi toată discuția)