Buna ziua , am o problema mare , va explic pe scurt , Tata a facut un credit la banca doar cu buletinul + asigurare credit in caz de deces , in 2010 , iar in 2013 a murit de Cancer in zona inghinala. . Cei de la banca refuza despagubirea deoarece din actele trimise rezulta ca era suferind ,cand a semnat contractul, de diabet(sub control alimentar) si hipertensiune .
Precizez faptul ca in contract DECLARATIA DE SANATATE ( unde este o lista cu toate bolile si te intreaba daca ai una din ele ) nu este semnata de tata . Azi am primit o hartie de la banca , ca daca nu platim cele aprox 10.000 euro incep procedurile de executare silita .
Intrebarea mea este : poate incepe o executare silita fara a ma da in judecata sau a ne da in judecata (pe mine si pe mama) , si daca nu a fost facuta succesiunea ( este si mama trecuta in contractul la apartament ) . Multumesc frumos !
Nu va poate evacua daca nu sunteti identificat si nominalizat in hotararea definitiva de executare/evacuare.
Poate sa va cheme in judecata pe toti si sa ceara instantei partaj judiciar pentru a identifica ce si asupra cui se va face executarea
Sa inteleg ca mai intai trebuie sa ma dea in judecata pe mine si pe mama , si apoi in functie de hotararea in instanta se va vedea daca se inainteaza executarea silita sau nu , oricum in scrisoare scria : "inceperea procedeelor de executare silita " Multumesc frumos