avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita impotriva mostenitorilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita impotriva mostenitorilor

Buna ziua , am o problema mare , va explic pe scurt , Tata a facut un credit la banca doar cu buletinul + asigurare credit in caz de deces , in 2010 , iar in 2013 a murit de Cancer in zona inghinala. . Cei de la banca refuza despagubirea deoarece din actele trimise rezulta ca era suferind ,cand a semnat contractul, de diabet(sub control alimentar) si hipertensiune .
Precizez faptul ca in contract DECLARATIA DE SANATATE ( unde este o lista cu toate bolile si te intreaba daca ai una din ele ) nu este semnata de tata . Azi am primit o hartie de la banca , ca daca nu platim cele aprox 10.000 euro incep procedurile de executare silita .
Intrebarea mea este : poate incepe o executare silita fara a ma da in judecata sau a ne da in judecata (pe mine si pe mama) , si daca nu a fost facuta succesiunea ( este si mama trecuta in contractul la apartament ) . Multumesc frumos !
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Stefan0212, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan0212 , utilizator 22:22, 30 Iunie 2014
Nu va poate evacua daca nu sunteti identificat si nominalizat in hotararea definitiva de executare/evacuare.
Poate sa va cheme in judecata pe toti si sa ceara instantei partaj judiciar pentru a identifica ce si asupra cui se va face executarea
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Sa inteleg ca mai intai trebuie sa ma dea in judecata pe mine si pe mama , si apoi in functie de hotararea in instanta se va vedea daca se inainteaza executarea silita sau nu , oricum in scrisoare scria : "inceperea procedeelor de executare silita " Multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Stefan0212, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurare credit in caz de deces Stefan0212 Stefan0212 Buna ziua , numele meu este Stefan si am un mare necaz . Tatal meu a facut un imprumut la ING in 2010 .iar acum 2 saptamana a murit de cancer . Cei de la ING ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in caz de deces spiridon alina spiridon alina in urma decesului mamei ca sa putem lua despagubirea de viata ni se cere certificatul medical constatator al decesului dar in el apare ca a avut epilepsie.oare ... (vezi toată discuția)