avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Coloana apa rece pe orizontala( pe casa scari)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Coloana apa rece pe orizontala( pe casa scari)

Se poate face debransarea de la apa rece daca nu sunt de acord cu mutarea tevior pe orinzotala pe casa scarii? Ce autorizatii trebuiesc?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:40, 11 Iulie 2014
Presupun ca in asociatia dumneavoastra, membrii asociatiei au luat hotararea sa modifice instalatia comuna de apa. Daca au luat aceasta hotarare in adunarea generala statutara, cu majoritate de voturi, cel ce nu este deacord cu aceasta hotarare are doua posibilitati:
1. sa se supuna acestei hotarari, asa cum prevede L 230/2007
2. sa conteste hotararea in instanta, asa cum prevede aceeasi lege.

Nu trebuie nici o autorizatie de nicaieri.
Nu membri asociatiei au luat hotararea sa se modifice instalatia. Hotararea este luata de doi locatari , unul dintre ei a depus cerere la asociatie ca nu mai face parte din asociatie si nici nu a platit intretinerea , urmare procesului intentat de asociatie a platit direct la furnizor fara a achita cheltuielile comune si fara a duce la indeplinire hotararea instantei de a prezenta asociatiei chitantele in original pentru a fi scazut. multumesc mult
anelusca a scris:

Daca nu sunt de acord cu mutarea tevilor pe orinzotala, pot fi obligata sa fac aceasta schimbare? Mentionez ca din 50% din locatari nu sunt de acord cu mutarea tevilor de apa rece pe orinzotala. Va rog sa imi spuneti si cadrul legal. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coloana apa pe casa scarii black_sun black_sun Locatarii de pe scara mea vror sa modifice instalatia de apa ca sa se monteze apometrele pe casa scarii, din motive evidente. Problema mea si a catorva ... (vezi toată discuția)
Are dreptul a.g. sa hotarasca debransarea ? BEN46 BEN46 La noi in Asociatie Administratorul vrea sa debranseze partile comune din interior de la caldura , (respectiv baie si bucatarie unde exista ... (vezi toată discuția)
Debransare fortata lilinicula lilinicula Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari 40 de apartamente. Am ramas numai 7 apartamente racordate la sistemul centralizat. Acum asociatia a adoptat cu majoritate de ... (vezi toată discuția)