avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nici un drept in fata banci?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nici un drept in fata banci?

am si eu un credit ipotecat si este tot mai greu cu plata ratei.Am fost la banca sa obtin si eu o perioada de gratie,dar m-am dus degeaba.Cei de la banca spun ca dau perioada de gratie dar numai celor ce iau un nou credit.mai mult perioada de gratie consta in plata dobinzi,eu intreb ce fel de ajutor este acesta cind rata +dob.=250euro,iar dob.este de220euro.
intrebarea mea este,noi cei care avem deja un credit ipotecar ce soluti (drepturi) avem de a obtine o perioada de gratie dar nu ca cea prezentata mai sus,eventual sa le decaleze.
AVEM VREO SANSA IN ACEASTA SITUATIE SAU AJUNGEM SA FIM EXECUTI SILITI
Cel mai recent răspuns: adrian78 , utilizator 15:22, 13 Mai 2009
multumec de masaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare sau rescadentare ancuta2003 ancuta2003 Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate - credit de consum smile_and_nothing_more smile_and_nothing_more [quot]Buna ziua tuturor, as dorii niste raspunsuri prompte de la cei care se pricep in legatura cu asta: am o rata (credit de nevoi personale), mi-am cumparat ... (vezi toată discuția)