avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROLEME CU ASIGURARILE BANCARE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROLEME CU ASIGURARILE BANCARE

Socrul meu are (avut) 2 credite de nevoi personale,la 2 banci diferite.El a decedat ,banca spune ca asigurarea nu ii plateste creditul deoarece a muri din cauza boli (insuficienta respiratorie si hepato carcinom adica ciroza).El a fost imprumutant solitar si nici nu a garantat cu nici un bun. intrebarea este ce se intimpla in aceasta situatie,mentionez ca nu sa facut inca nici o succesiune.Poate banca obliga familia sa plateasca aceste credite?
Cel mai recent răspuns: adrian78 , utilizator 16:48, 12 Mai 2009
nu stie nimeni???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul neagoeloredana neagoeloredana Buna ziua.Socrul meu a contractat un credit de nevoi personale cu buletinul in anul 2012 la care a avut o asigurare de viata.Ulterior a facut o refinantare iar ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? ilieviorel ilieviorel tatal meu a decedat acum 2 luni. avind 3 credite de nevoi personale contractate cine plateste bancile avind in vedere ca in momentul decesului el nu avea ... (vezi toată discuția)
Mama mea (decedată) a avut un credit la raiffeisen cu asigurare de viață atașată. sunt pasat între asigurător și bancă, ce am de făcut? varu_alin varu_alin Buna ziua, Rog a ma ajuta in urmatoarea problema: Mama mea (vaduva) a facut un contract de credit pentru nevoi personale (a luat banii cash) la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)