avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua
Daca in 2012 salariul minim era 700 lei iar salariul meu de incadrare era 864 lei.
In 2014 luna iulie salariul minim este de 900 lei, ce salar de incadrare ar trebui sa am conform act aditional la CIM?.
Suma este(poate fi) in procente sau suma fixa?:(
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 9 Iulie 2014
Daca unitatea/firma/ unde lucrati are incheiat Contract colectiv la nivel de unitate sau face parte dintr o parte a unui Contract colectiv incheiat la nivel de sector sau ramura , in care Contract colectiv este stipulat expres indexarea salariilor angjatilor cu un anume coeficiet atunci vi se va mari salarul corespunzator !.... Pentru cazurile in care nu sunt incheiate contracte colective in care sa fie si mentionata indexarea salariilor , acestea se vor negocia direct !!!
In ce sector lucrati bugetar sau privat?
privat gen S.R.L.
Incepand cu 01.01.2014 , salariul minim brut este de 900 lei. La acesta se adauga sporurile acordate in baza c.i.m., c.c.m. aplicabil sau reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul taximetristilor? bobo24 bobo24 ce salariu trebuie sa aiba un taximetrist? (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)
Salariu incadrare inginer topograf Neag_Bobby Neag_Bobby Buna ziua, am absolvit in vara acestui an ca inginer topograf in cluj. am fost angajat de 2 sapt in domeniu, cu calificarea inginer topograf functia sef punct ... (vezi toată discuția)