avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de preaviz

Buna, am o intrebare daca ma puteti lamuri. Eu am incheiat un contract de 4 ore dar practic lucrez 8 ore fiind platita ptr 8 ore. Acum mi-am dat demisia si seful mi-a zis ca trebuie sa stau in preaviz 15 zile a cate 8 ore pe zi. In contract imi scrie ca 20 de zile dar tinand cont ca pe contract sunt trecuta 4 ore nu ar trebui ca in preaviz sa stau 4 ore timp de 20 de zile sau 10 zile a cate 8 ore pe zi??? Nu stiu cum se procedeaza caci e primul job..niici nu stiu ce acte trebuie sa fac si ce trebuie sa imi dea el. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Raluci11 , utilizator 19:22, 3 Iulie 2014
Chiar daca in decizia de incetare scrie perioada lucrata mai trebuie si adeverinta de vechime? Vai imi este asa de groaza sa ii mai spun si de aia...ca e asa de dificil
Dovada vechimii in munca se face cu adeverinta de vechime.
Ok, multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de lichidare bolboaka bolboaka Buna, mi-am schimbat locul de munca cu lichidarea la zi dar nu vor sa imi dea decizia de lichidare si celelalte acte pe care trebuie sa mi le dea. Pe ... (vezi toată discuția)
Demisie cu previz Lmihai56 Lmihai56 . Sunt medic rezident an 5 angajat la un spital municipal din provincie ,cu CIM(si anexe) perioada nedeterminata din 2010. urmarea concursului pe post la ... (vezi toată discuția)
Durata preaviz dat de angajator si ce se intampla daca mai am zile de concediu neefectuate elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea de a ma ajuta cu raspunsuri la doua intrebari. In primul rand, as vrea sa ştiu care este durata preavizului la concediere din motive ... (vezi toată discuția)