avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz plata concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz plata concediu medical

Buna ziua,

eu am dus concediul medical la firma, la departamentul de resurse umane, insa sustine ca nu l-a primit. Cum ar fi trebuit sa ma asigur ca il primesc si nu mai recunosc dupa aceia, sa ii pun sa semneze si sa stampileze pe copie, sa i-l fi trimis prin posta, sa il fi depus la secratariat cu numar de inregistrare?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 3 Iulie 2014
Trebuia depus cu o adresa de inaintare si luat numar de inregistrare pe adresa respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contracului de munca la gravide mirelast mirelast Se poate sa imi desfaca contractul de munca cat timp sunt insarcinata in 3 luni, deoarece am fost amenintata cu acest lucru pentru ca sunt in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediere inainte de concediu de crestere copil bogdan1982 bogdan1982 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema de serviciu.In luna mai am anuntat la compania unde lucrez faptul ca sotia mea este insarcinata ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida oana dragoiescu oana dragoiescu sunt insarcinata in 4 luni.spuneti-mi ce drepturi am?mai beneficiez de concediul de odihna pe anul acesta?am auzit de risc maternal si prenatal de la ... (vezi toată discuția)