avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Granituire

buna seara,va rog sa ma lamuriti si pe mine:
am un garaj amplasat chiar pe razorul dintre mine si noul vecin care a cumparat acum cateva luni un teren langa terenul meu.Garajul este prins in planul de amplasament.Problema este ca vecinul ma ameninta ca daca nu-l daram sa poata sa-si faca gard o sa ma de-a in judecata.Ce ma sfatuiti??? (imi cer scuze daca nu am fost prea explicit dar nu am avut niciodata de-a face cu asa ceva) Multumesc!!!
Daca e construit pe limita de hotar e cam greu, incercati o discutie pasnica, teoretic trebuie min. 0,60 ml de la limita de hotar fara geam ......
pe hotar este spatele garajului,nu are geam,este construi din lemn,apele curg pe terenul meu...sunt nevoit sa-l daram si sa-l mut la 60cm de la limita hotarului?

pasnic nu se poate discuta cu ,,omul"...vrea neaparat sa-l daram sau sa-l mut la distanta la care ati spus dvs....precizez inca o data ca, garajul este ,,prins" in planul de amplasament inainte de a cumpara noul vecin

Editat de moderator simonette12-motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)
Pobleme gard dintre proprietati Balmos Ion Balmos Ion Ce conditii trebuie indeplinite pentru a putea construi un gard care desparte doua proprietati de teren si ce acte normative reglementeaza acest lucru? Care ... (vezi toată discuția)
Avem un gard din lemn si plasă ... mikisor 1960 mikisor 1960 Bună ziua. Avem un gard din lemn si plasă din sârmă cu vecinii, făcut de părinții noștri iar noul vecin care s-a mutat recent în locul lor, vrea să ... (vezi toată discuția)