avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punctul de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punctul de lucru

Am aceasta firma pe care o voi vinde ! persoana care o va cumpara va avea de intampinat o problema : doamna cu care aveam contract de inchiriere a spatiului pentru stabilirea punctului de lucru nu mai vrea sa faca alt contract , ci sa stam la negru! astfel , el o sa poate plati totusi avizul pt programul de functionare si taxa de liniste ?
Cel mai recent răspuns: lilisor83 , utilizator 08:26, 12 Mai 2009
Cel care cumpara firma dvs. ar trebui sa-si mute punctul de lucru intr-un spatiu cu contract de inchiriere sau de comodat pentru ca daca contractul pe care il aveti dvs. expira nu are cu ce sa prelungeasca la Registrul Comertului.

Av. Ana Florea
asta inainte de a face acea cesionare la notariat sau dupa ?cred ca dupa , nu ? iar apoi prezentam actele la registrul comertului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 firme cu acelasi punct de lucru laur_s_2005 laur_s_2005 pot sa aiba 2 firme acelasi punct de lucru?spatiul este la parterul unui bloc unde au fost 2 camere iar acum nu mai sunt despartite . firma care are deja ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare de la primarie mitu83mdr mitu83mdr Buna ziua, pot obtine autorizatia de functionare de la Primarie daca spatiul unde vreau sa imi desfasor activitatea este in litigiu ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Deschidere second hand Apostol27 Apostol27 Îmi poate spune cineva va rog, de ce acte am nevoie sa vad haine second hand, spațiul fiind al meu...? (vezi toată discuția)