avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Trebuie depus bilantul in format electronic la un srl ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Trebuie depus bilantul in format electronic la un srl ?

la un srl rebuie depus bilantul in format electronic?care este actul normativ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:08, 8 Iulie 2014
Cu siguranta Da .
Bilantul se depune obligatoriu si in format electronic. Acest lucru consta in preluarea unui fisier care trebuie sa ajunga pe serverele A.N.A.F. pana la termenul stabilit de lege.

Modalitatile de transmitere sunt:
- online, cu ajutorul certificatului calificat (sau semnatura electronica, cum i se mai spune);
- la ghiseu, cu ajutorul unui C.D. sau a altor suporturi, cum ar fi stick sau discheta;
- prin posta, unde, de asemenea, trebuie pus in plic un C.D. sau alt suport, cum ar fi stick sau discheta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec 394 crinarav crinarav buna seara, am si eu o intrebare : declaratia 394 se poate depune prin posta cu scrisoare de recomandare. multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratie 100 srl-d ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Am infiintat un SRL-D in luna mai si trebuie sa depun declaratia 100 pt impozitul pe venit. Pana la 30 iunie nu am angajati. Nu am mai depus ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392b anaf 2014 Benafflek Benafflek Buna seara, am tot incercat sa caut formularul ANAF 392B si am ajuns la link-ul: ... (vezi toată discuția)