Prezint pe scurt - S-a facut notificare pe legea 112/96, pentru retrocedarea unei proprietati. In timpul procesului cele 3 apartamente s-au vandut pe legea 112/96 (fara a se tine cont ca exista un proces mai mult, declaratiile pe proprie raspundere ca nu mai detin alte proprietati au fost mincinoase- ei mai aveau si alte proprietati). Intr-un tirziu primaria a emis o decizie prin care ma punea in posesie pentru ce nu s-a vandut ( terenul liber de constructie si anexele - care nu s-au regasit , conform expertizelor, iii spun.n actele lor de inchiriere si apoi cele de proprietate. Pentru ca primaria nu si-a facut treaba pina la capat, acuma eu cica trebuie sa angazej un executor care sa ma puna in posesie. Mi se pare o balarie, dar voi plati un executor sa faca punerea in posesie. Impotriva cui ma indrept sa cer acest lucru, sau pur si simplu e un proces ........ nici nu stiu cum sa il denumesc.
Am primit ce nu a fost vandut pe Legea 112. M-am judecat ca sa se defineasca ce nu s-a vandut (expertize din care se vede ce e parte comuna si ce nu) Si am o sentinta civila definitiva. si irevocabila.