avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Decizie de punere in posesie, in baza Legii 10/2001.
Discuție deschisă în Executare silită

Decizie de punere in posesie, in baza Legii 10/2001.

Prezint pe scurt - S-a facut notificare pe legea 112/96, pentru retrocedarea unei proprietati. In timpul procesului cele 3 apartamente s-au vandut pe legea 112/96 (fara a se tine cont ca exista un proces mai mult, declaratiile pe proprie raspundere ca nu mai detin alte proprietati au fost mincinoase- ei mai aveau si alte proprietati). Intr-un tirziu primaria a emis o decizie prin care ma punea in posesie pentru ce nu s-a vandut ( terenul liber de constructie si anexele - care nu s-au regasit , conform expertizelor, iii spun.n actele lor de inchiriere si apoi cele de proprietate. Pentru ca primaria nu si-a facut treaba pina la capat, acuma eu cica trebuie sa angazej un executor care sa ma puna in posesie. Mi se pare o balarie, dar voi plati un executor sa faca punerea in posesie. Impotriva cui ma indrept sa cer acest lucru, sau pur si simplu e un proces ........ nici nu stiu cum sa il denumesc.
Cel mai recent răspuns: perlutina , utilizator 15:19, 11 Iulie 2014
Sa inteleg ca nu ati castigat procesul pentru toate apartamentele?
Decizia s-a emis in baza notificarii sau ca urmare a unei sentinte?

Puteti face punerea in posesie prin executor daca dispuneti de o sentinta civila definitiva.
Am primit ce nu a fost vandut pe Legea 112. M-am judecat ca sa se defineasca ce nu s-a vandut (expertize din care se vede ce e parte comuna si ce nu) Si am o sentinta civila definitiva. si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata, retrocedata in urma unei sentinte, care de fapt se afla pe alt teren nu al actualului proprietar Evaluator Petrescu Cezar Evaluator Petrescu Cezar In urma unui proces de cativa ani, a fost anulat contractul de vanzare cumpare al soacrei mele pentru imobilul dobandit in baza Legii 112/1997. In luna august ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara legea 10/2001 Alb07 Alb07 Am si eu o problema. S-a castigat o actiune de constatare a nulitatii absolute a unei decizii a Consiliului Mun. Bucuresti privind trecerea in proprietate a a ... (vezi toată discuția)