avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme salariale

Buna ziua!ne aflam in situatia in care nu am primit salariul de doua luni . Va rugam sa ne spuneti care este termenul dupa care putem sa actionam in instanta , pentru a ne putea primi drepturile salariale .
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 10:03, 12 Mai 2009
Buna ziua, va puteti adresa din ziua urmatoare a nasterii dreptului ( adica din ziua reglementata ca zi in care vi se platesc drepturile salariale-data platii salariului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu Qimer Qimer Până când trebuie plătit salariul compensatoriu pentru o concediere conform articolului 65 din Codul Muncii? Tocmai mi-am primit pe card ultimul salariu ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului danutz69 danutz69 Sunt in situatia de a nu fi primit salariul aferent ultimelor 3 luni , iar angajatorul find un ong vine cu tot felul de justificari mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)
Recalculare retributie pe c.o. sanda65 sanda65 In luna Noi. 2015 am avut toata luna C.O. La ridicarea salariului am constatat ca nu sunt luate in calcul toate veniturile (cele ocazionale, prime, etc stiu ca ... (vezi toată discuția)