avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces despagubiri

Buna ziua,
Pentru a deschide un proces prin care as dori sa solicit despagubiri cu privire la investirea unei sume de bani intr-un imobil(proprietar de drept fosta soacra), imobil situat in alt judet decat cel in care locuiesc, cum se procedeaza?
In aceasta situatie va trebui sa ma consult cu un avocat?
Poate aici, ma ajutati sa iau legatura cu cineva in domeniu.
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: danielaSS , utilizator 15:48, 4 Iulie 2014
Buna ziua,
Da, ar trebui sa va consultati cu un avocat.
Politica site-ului nu permite sa va indrumam spre un nume, din lista de consultanti va puteti alege pe cine doriti.
Multumesc pentru raspuns.

Imi pot gasi un avocat si in judetul in care locuiesc si muncesc in momentul de fata?
Mentionez ca imobilul si domiciliul paratului sunt in alt judet, iar eu nu locuiesc de mult timp si nu stiu la cine sa apelez, de aceea mi.am permis sa va cer ajutorul.
Distanta dintre judete este f mare si de aceea va fi o problema mare deschiderea si prezentarea mea la acel proces.

Cu toata consideratia!
Sigur ca puteti! Daca gasiti un avocat care doreste sa va reprezinte in alta localitate,nu este nici o problema.
Nu este o problema,dar e foarte costisitor.O sa vi se recomande un avocat din judetul dvs.Va dau un sfat dar nu trebuie sa l si puneti in practica.Deschideti proces in judetul dvs,cu un avocat din judetul dvs.Paratul o sa fie nevoit sa se deplaseze in judetul unde deschideti dvs procesul.Aici aveti un avantaj.:)
Multumesc pentru sfat mikylaur!
Da, nici nu ma pot gandi ce costisitor ar fi.Eu am inteles ca trebuie sa deschid proces pe raza de domiciliu a paratului, a imobiliului...
Da, ar fi f bine si ar merita sa se deplaseze....!
Din pacate nuci nu stiu la cine sa apelez...sunt de putin timp aici.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare posesie teren Kleopatra Kleopatra Am fost recent informata ca un vecin a taiat copacul (nuc) care marca hotarul terenului meu - o plantatie de meri aflata in provincie, de cca 1000 mp, a taiat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile danutzas danutzas Buna ziua, In cazul unui debit rezultat din neplata (plata partiala)unui credit de nevoi personale, fara ipoteca si cesionat de un aprox 1 an de catre o ... (vezi toată discuția)
Proces de granituire gabriel298 gabriel298 Buna ziua, As dori un sfat ca sunt disperat. De patru ani am deshis un proces de granituire cu doi vecini care au calitatea de parati. S-a ajuns la faza ... (vezi toată discuția)