avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament inundat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament inundat

Buna ziua

Vecinul meu de la etajul superior are o defectiune la inst. sanitare si trece apa de la el prin plafon si picura la mine in baie .
Intamplator acest vecin este presedintele blocului(este chirias) si nu vrea sa repare si nici nu vrea sa imi dea nr. de tel. al propietarului .

Unde sa ma adresez?
Ce pot sa fac?
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu cine sunt de drept membrii unei asociatii de proprietari de bloc? petre88 petre88 Buna ziua , As dori sa stiu si eu cum aflu si unde cine sunt cu adevarat membrii unei asociatii de proprietari de bloc, mai exact cine este administratorul ... (vezi toată discuția)
Daca am restanta la intretinere pot fi ales cenzor? mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati. De curand s-a reales comitetul si trebuie sa gasim si cenzor. Doamna administrator pe care o vem cu atestat ne-a ... (vezi toată discuția)
Este normal ca un om cu datorii mari la intretinere sa fie presedinte de bloc? stefanbaroncea stefanbaroncea Stau intr-un bloc cu 10 etaje, cu un nr. de 60 de apartamente. Cu 2 ani in urma in luna martie a fost ales un om, presedinte de bloc, la care in timp a ... (vezi toată discuția)