avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Partaj sau mostenire?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Partaj sau mostenire?

Patru frati am mostenit prin decesul sorei noastre un autoturism.In urma contractului de partaj voluntar intre noi la notar am devenit proprietar pe acest bun.Intrebare:pentru mine acest autoturism este mostenire sau rezultatul unui partaj si nu poate fi scutit de taxa de mediu?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2014
radupetre, utilizator
Cel mai recent răspuns: radupetre , utilizator 16:50, 4 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire rubeluta sorin rubeluta sorin buna ziua,as dori sa imi explice cineva cum se poate renunta la drepturile mostenite in favoarea unui singur mostenitor,mai exact noi sintem patru frati care ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala autoturism, 4 mostenitori mca mca Buna ziua! Suntem 4 mostenitori inscrisi pe Certificatul de mostenitor emis in urma succesiunii. Pentru vanzarea autoturismului mostenit, unul dintre ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu partaj voluntar adypop adypop Mama mea a decedat in urma cu 6 saptamani.In urma decesului ar trebui sa deschidem succesiunea,la care ar trebui sa venim eu,fratele meu si tata.In urma unui ... (vezi toată discuția)