avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata service lift + verificare tehnica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata service lift + verificare tehnica

Buna ziua, nelamurirea mea este legata de plata cheltuielilor pentru service lift + verificarea tehnica anuala, de catre locatarii de la parter. Am inteles ca putem cere excluderea de la plata energiei electrice, sau ca valoarea cheltuielilor se calculeaza in raport cu suprafata utila, si nu cu nr de persoane. In concluzie - locuiesc la parter, deci trebuie sau nu sa platesc service + verificare lift? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 07:56, 5 Iulie 2014
Toti proprietarii din bloc trebuie sa achite cheltuielile lunare de service, verificari sau reparatii de tot felul, prop. cu cota-parte indiviza de proprietate individuala sau sup. utila.
Cu privire la cheltuielile cu energia electrica pentru lift, AG a proprietarilor poate hotari scutirea proprietarilor de la parter si et. 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii liftului viorel69 viorel69 Buna ziua! Daca locuiesc la parter unui bloc care are lift trebuie sa platim pentru fiecare persoana intretinerea liftului? Noi nu folosim liftul. Daca nu ar ... (vezi toată discuția)
Lift si cheltuieli comune buigaa buigaa Din ce am citi am inteles ca se plateste liftul si daca stau la parter,dar se plateste dupa nr. de persoane sau dupa suprafata apartamentului ? La fel si ... (vezi toată discuția)
Reparatie capitala lift - etaj 1 mmm_ggg mmm_ggg Buna ziua, am o intrebare lagata de urmatoarea situatie: - de comun acord, locatarii de la etajul 1 si Comitetul Executiv au blocat/dezafectat butoanele si ... (vezi toată discuția)