avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntarea la contractul incheiat cu o companie de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntarea la contractul incheiat cu o companie de telefonie mobila

Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot trece de la telefonia mobila orange la RDS.Am abonament pe 2 ani,am primit un telefon,platit cu punctele realizate,plus diferenta,si mai am 1 an pana la expirarea contractului.Va multumes.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:21, 5 Iulie 2014
Aveti in contract ce despagubiri datorati pt renuntarea inainte de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Abuz connex cicpijay cicpijay Am platit abonament 12 luni la Connex. Vreau intreruperea acestuia, dar domnii tegiverseaza. Intre timp imi vine plata abonamentului si penalizari la ceva ce ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)