Comunicarea am primit-o in 29.05, iar recursul l-am depus in termen. Am primit deja citatie pentru septembrie. Este vorba de un proces de presa ,iar aceasta este ultima cale de atac.
Recursul l-am facut oarecum pe fuga si ulterior mi-am dat seama ca nu am pomenit lucruri importante pe care as dori sa le propun la prima infatisare. Ex.: In fond am cerut recuzarea judecatorului, iar in cererea de recuzare am solicitat audierea inregistrarilor sedintelor de judecata pentru a dovedi ca judecatorul trunchia si rastalmacea in favoarea reclamantilor declaratiile martorilor, despre care in incheierea sedintei camerei de consiliu nu s-a pomenit nimic. Pot cere in recurs audierea acestor inregistrari? Unuia dintre reclamanti, caruia instanta m-a obligat sa-i platesc daune pentru ca l-au lezat informatiile scrise de mine, nici nu-i este pomenit numele in articol. Ce exceptii pot invoca in acest sens in recurs? Multumesc pentru raspunsul anterior.
Recurs amanat
Ristina
In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ?
In ce conditii poti cere amanarea recursului ?
Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Divort
Help for family
Buna.
Initial am fost deacord cu divortul, cu plata unei pensii alimentare, act depus si in instanta. Pot reveni procedural asupra deciziei?
Multumesc (vezi toată discuția)
Divort.
g_b
buna,sunt in divort,am 2 copii de 14 respectiv 10 ani. fata cea mare nu vrea sa vina la tribunal la data procesului.din motiv ca e rusine. ce se intimpla daca ... (vezi toată discuția)