avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire

O cunostinta pleaca in strainatate,pe o perioada mai lunga si vrea sa imi faca o imputernicire prin notariat ca sa ii platesc utilitatile, administratia la apartament si inprumutul in banca. Acestea toate cu banii trimisi de acea persoana. In cazul in care persoana nu imi mai trimite baii necesari, aceasta imputernicire ma obliga la plata restantelor? Presupun ca este o inputernicire prin notariat, standard. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oldbiker_johan , utilizator 11:28, 7 Iulie 2014
Este un mandat dat catre dvs. Sa se specifice in procura faptul ca platile vor fi efectuate de dvs, in numele acestuia numai in limita sumelor primite lunar de dvs, pentru aceste obligatii. Succes!
Va multumesc foarte mult,m-am linistit. Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca retinuta zoli78 zoli78 Salut,sunt nou pe acest site si am si eu o problema.Cartea mea de munca e la fosta mea firma,iar acuma am trimis pe cinava,care prin imputernicire legalizata ... (vezi toată discuția)
Procurabreprezentare societate MihaiCL MihaiCL Buna seara. Va rog sa mi spuneti daca este obligatorie ca o procura de reprezentare societate sa fie autentificata de catre notar, sau daca este suficient sa ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala rakoczi rakoczi buna ziua doresc sa stiu daca in imputernicirea notariala trebuie precizata persoana careia trebuie sa i se faca donatia sau actul de vanzare cumparare.Este ... (vezi toată discuția)