avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incetarea contractului de munca cu acordul partilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incetarea contractului de munca cu acordul partilor art 55 litera B legea 53/2003

buna ziua va rog daca puteti sa imi spuneti care este impozitul pe platile compensatorii in cazul incetarii contractului de munca cu acordul partilor conform art 55 lit b din legea 53 pe 2003
Cel mai recent răspuns: muf , utilizator 12:09, 13 Mai 2009
Am inteles punctul de vedere. Multumesc.:D
va multumesc pentru raspunsuri , sa inteleg ca ar veni un total de 32.5% retineri ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza impozitul pe bonus la salar? astrea astrea Buna ziua. Suntem o firma in domeniul vanzarilor si doresc sa-i stimulez pe salariati prin bonusuri in bani, pe langa salar. Cum calculez impozitul aferent ... (vezi toată discuția)
Dreptul la salar, bani de concediu si bonus, dupa demisie? honeybunny21 honeybunny21 In octombrie anul trecut am inceput munca la o firma la care pe langa salarul fix puteam primi si bonusuri la atingerea unor target-uri.In luna lui martie ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu 2 persoane parasesc societatea intrucat s-a desfiintat postul/locul de munca deci art 65 alin1 cf codului muncii. cf ctr colectiv de munca are dreptul la 1 ... (vezi toată discuția)