Buna ziua as vrea sa stiu ce pot sa fac in privinta locuintei a parintilor mei Sintem 4 frati 2 dintre ei sint de acord ca parinti sa-mi treaca casa la nume si unul nu .Eu locuiesc cu parinti tatal meu in urma cu 7 luni a cazut la pat e cu dementa tutorele lui sint eu si vreau sa stiu daca mama imi face act vanzare cumparare tata fiind cu accest diacnostic mai trebuie sa semneze sau fiind tutorele lui eu nu mai trebuie semnatura lui
Nu are cum sa va vanda mama pt ca nu e unic proprietar, iar vanzarea bunului bolnavului trebuie sa fie in interesul lui. Va trebui sa apelati pt vanzare la instanta de tutela sa va dea avizul.
Copiii nu au niciun cuvant de zis, bunul fiind al parintilor dvs, nu conteaza ca unul din copii se opune vanzarii, se opune din gura, in realitate nu conteaza ce vrea el.
La judecatoria de care apartine tatal cu domiciliul. Problema e ca dvs sunteti tutore si tot dvs cumparati, e un conflict de interese acolo. Apoi, care ar fi interesul tatalui sa vanda ?
parinti mei nu aveau acte pe casa anul trecut in septembrie leam facut actele pe casa am cartea funciara apoi tatal meu fiind bine pe atunci vroia sa-mi treaca casa mie cu motivul sa-i ingrijesc am lasato asa fiindca nu am dispus de bani pe urma in cateva luni sa imbolnavit si nu am mai apucat sa fac nimic acum unul dintre frati cel de care vam zis nu e de acord cu suma pe care iam oferito eu .Mama ia spus ca mai mult nu se poate si ca eu ii ingrijesc ca-ci nu a venit niciunul de cind tatal meu e bolnav nici sa-i dea o cana de apa nicidecum sa stea prin spitale cu el .mama lea spus fratilor ca-mi face acte pe casa ca dupa moartea lor sa nu ma poata scoate afara sau sa-mi ceara sume imense dupa ce ca-ci eu ii ingrijesc
Probleme succesiune
rodidoina
Dupa moartea tatalui meu, am mostenit, impreuna cu fratele meu si mama mea apartamentul parintilor, in care locuim, eu cu sotul si fiul meu, impreuna cu mama. ... (vezi toată discuția)