Va rog frumos sa-mi specificati cat mai concret in ce lege (articol, alineat,etc) gasesc in ce conditii se face o executare silita. Mai exact, as vrea sa stiu, unde e specificat termenul de 90 de zile de neplata, ce inseamna neplata, etc.Va multumesc!
Nu numai banca e dificila dar probabil ca si situatia in care, aceasta banca, are proces pierdut cu mine (nedefinitiva inca), ii determina sa nu-mi aprobe restructurarea. Culmea e ca mi-au facut oferta de restructurare dar m-au conditionat de semnarea unui ctr. de tranzactie prin care sa renunt la ce-am castigat in proces si sa renunt si pe viitor a mai da banca in judecata.
Plati fac inca, in fiecare luna. Doar ca la jumatate din rata, pentru ca de cateva luni nu mai am job si astfel nu pot mai mult. Practic, pina azi, nu exista 1 singura luna in care sa nu fac plati.
In ce priveste negocierea mea cu filiala, restructurarea ceruta a mers direct la headquarter, tocmai pentru ca cei din filiale sunt zero ca si putere de a decide.
Probabil ca va referiti sa iau legatura cu banca mama...stiu si eu ce sa zic...
Eh, deja e alta poveste. Fara datele complete ale unei probleme, solutia intarzie sa apara.
Deci nu exista intarziere de plata ci doar plati incomplete. Care a fost subiectul procesului? In momentul definitivarii, ce se intampla? Sigur de aici lipsa de intelegere a bancii si incercarea de a va constrange sa renuntati la proces.
ce platiti dvs partial se aloca datoriilor mai vechi. Sa zicem ca in mai ati platit jumatate din rata, cand ati platit pe iunie inca jumatate nu ati inchis datoria pe mai pt ca aveti si penalitati si tot asa in timp veti acumula luni intregi neplatite ceea ce ii indreptateste ( cf contractului) sa declare scadent anticipat creditul si urmarea o stiti.