avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit casa

am facut un partaj succesoral.Sentinta definitiva din 2014 In urma acestuia miemi-arevenit 1/2 din casa si teren si 1/2 fratelui meu.Mi s-a atribuir nr de casa separat.

doresc sa fac cartea funciara.

De la taxe si impozite nu vor sa imi inscrie imobilul ppt ca este impozitul neplatit la imobil din anul 2004 .In imobil locuieste din anul 2008 fratele meu singur.

Ce pot face in aceasta situatie?
Din pacate nu prea aveti solutii decat sa platiti impozitul respectiv pe minim 5 ani din urma.
Celelalte sume , daca nu s-au primit somatii de plata de la directia de impozite si taxe locale, , sunt prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,suntem 2 frati.in urma succesiunii dupa tatal meu ,am ... mirela86 mirela86 Buna seara,Suntem 2 frati.In urma succesiuni dupa tatal meu ,am mostenit fiecare jumatate din mostenire.Dupa aproape 2 ani,fratele meu imi doneaza partea lui ... (vezi toată discuția)
Succesiune+vanzare imobil bl07 bl07 buna ziua, as avea si eu cateva nelamuriri...este vorba despre o mostenire,o casa,casa este pe numele parintilor 50-50%,ei avand 5 copii parintii sunt ... (vezi toată discuția)
Proprietate Cristina.E Cristina.E Bună ziua. Sunt proprietarul unei case împreună cu fratele meu, dobândită prin succesiune în urma decesului tatălui. În ea locuiește și mama, dar ea ... (vezi toată discuția)