avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate si despagubiri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate si despagubiri

Sant divortat de 15 ani din motive de infidelitate ale ei avem o fata care are acum 32 ani ,Dupa divort mama fetei mia zis ca nu am nici un fel de autoritate asupra fetei pentru ca nu sant tatal ei ,banuiam si eu dar mia placut sa fac pe taticu ,Pe cine chem in instanta pentru ca de la mama fetei doresc sa obtin despaguri pentru toti acesti ani te tata fals si sa fac test de paternitate.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:10, 7 Iulie 2014
E prea tarziu sa faceti asta, chemati in judecata pe cine doriti dar atat pe mama cat si pe fiica le chemati degeaba. Cererea va fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl inexistent în certificat de naștere AnaMaria40 AnaMaria40 Buna seara. Am si eu o intrebare. Va rog sa imi răspundeți. Fiica mea de 23 de ani are o fetiță de 2 ani. În certificatul fetiței nu apare numele ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt despărțită de soț de 4 ani ... Stoica Doina Adriana Stoica Doina Adriana Buna ziua aș dori și eu sa știu ce pot face,sunt despărțită de soț de 4 ani plus sau minus dar nu sunt divorțată cu acte încă se judeca divorțul, ... (vezi toată discuția)