avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna aceasta solutie a instantei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna aceasta solutie a instantei?

ce reprezinta:
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de ajutor public judiciar formulată de petentul BDL privind scutirea de la plata taxei judiciare de timbru în dosarul 18596/215/2014. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 04.07.2014.
Document: Încheiere de şedinţă (secretă) 04.07.2014
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 12:18, 8 Iulie 2014
Inseamna ca trebuie platita taxa de timbru.
si nu am nici o modalitate de a invoca contrariul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu o suma foarte de bani Doruteus Doruteus Buna dimineata, Va rog, ajutati-ma cu o \"traducere\" a textului de mai jos. Pe scurt, mama vitrega vrea sa divorteze de tatal nostru si noi credem ca vrea ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare taxa timbru respinsa. nu am primit raspunsul acasa. ce fac? SHAMMY SHAMMY In data 11.05.2017 am solicitat prin fax si in termenul legal de 3 zile de la comunicarea adresei [b]reexaminarea unei taxe de timbru[/b]. Solicitarea am ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru - scutire gart gart Am urmatoarea nedumerire: Art. 29. (1) Sunt scutite de la plata taxei judiciare de timbru acțiunile și cererile, inclusiv cele pentru exercitarea căilor ... (vezi toată discuția)