avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum este bine sa fac???- vanzari bijuterii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum este bine sa fac???- vanzari bijuterii

buna seara
deoarece am problem financiare m-am decis sa vand bijuteriile de aur pe care le avem ca sa ne acoperim datoriile.
Am hotarat ca cel care ni le poate vinde la un pret avantajos decat casele de amanet este un var de al meu.
Vreau sa stiu daca un act de mana incheiat intre mine si el prin care se arata ca el ca comparator se oblige sa-mi cumpere bijuteriile platind in mai multe rate , are valabilitate in cazul in care vrea sa ne pacaleasca.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns sau o idee.
Multumesc frumos
Preventia este primordiala.Dar cunosti ce se spune despre bani.Sfatul meu este sa nu dai bunul pe mana altuia,nici macar pe mana varului,ptr ca deja te ai gandit la consecinte.Te pot pacali si rudele de gradul intai.Cautati sa l vindeti voi.Daca varul e in stare,si voi sunteti.Daca nu aveti incotro,puteti face un act scris/semnat intre ambele parti.De recomandat sa fie legalizat prin notariat.
Pana la urma ii vindeti varului sau il mandatati sa vanda ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala vanzare cumparare teren intravilan karina silvia karina silvia Buna seara si multumim pentru raspunsuri! Intrebarea mea este daca pot face o procura speciala cu vanzatorul terenului prin care sa am drept de ... (vezi toată discuția)
Activitate comerciala fara a infiinta o firma flodan flodan Buna ziua. Deoarece nu am reusit sa primesc vreun raspuns la o intrebare anterioara, reformulez. Poate este mai simplu de aflat pareri in varianta asta. Iata ... (vezi toată discuția)