avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL fara activitate

Buna seara,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am deschis un srl anul trecut in ianuarie,cu activitate de productie, am avut trei comenzi mici in iulie si august, de atunci nu am mai gasit de lucru. Am un salariat care este in concediu fara plata.Intrebarea este daca am probleme ca nu am cerut suspendarea activitatii, sau ceva de genul acesta, am promisiuni ca voi mai prinde o lucrare. Cum este corect sa procedez?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:38, 7 Iulie 2014
Nu e deloc gresit doar ca trebuie sa nu neglijati si sa depuneti la termen declaratiile fiscale care trebuie.
Deci, sa inteleg ca nu este nici o problema daca am activitate 2, 3 luni pe an si nu cer suspendarea activitatii? Va rog si un act normativ, daca nu cer prea mult.
Declaratiile au fost depuse in termen.
Multumesc mult pt ajutor.
Suspendarea activitatii se inregistreaza la O.R.C. si este informatie publica la care au acces atat eventualii parteneri, cat si institutiile publice.

O firma care nu face nimic nu este obligata sa-si suspende activitatea la O.R.C. ci acest lucru se face optional de cei ce doresc acest lucru, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare societate sau holding farc9 farc9 Buna ziua. As avea nevoie de un sfat ! Detin un magazin online nisat de 10 ani iar de un an de zile am decis sa produc un tip de produs care se vinde bine. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma cu datori mihaigiu mihaigiu Buna ziua. O firma (SRL) cu administrator unic si asociat unic englez cu productia de mobila in Romania are datori catre Finante, furnizori si salariati ... (vezi toată discuția)
Societate pe actiuni. Calinpetru Calinpetru O societate pe actiuni este contactata de un SRL care doreste sa comande o cantitate de produse in valoare de 500.000.ron.SRL-ul doreste sa achite ... (vezi toată discuția)