avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... tatal trebuie sa stea o luna acasa cu cel mic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

tatal trebuie sa stea o luna acasa cu cel mic

Buna ziua. Daca se poate sa ma lamuriti cu o intrebare: eu sunt in concediu de crestere a copilului de 2 ani iar sotului serviciul nu ii permite sa stea acea luna acasa care este obligatorie. In acest caz eu trebuie sa ma intorc la servici cu o luna inainte de a face cel mic 2 ani? IAR sotul trebuie sa faca vreo cerere, declaratie ceva? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: adda17 , utilizator 16:52, 14 Iulie 2014
1. - Puteti sa faceti si asa daca dvs. credeti ca se va speria de avocat.
- Poate aveti dreptate si o rezolvati mai repede.

2. ITM ii putea da si o amenda dar se mai intarzie putin.
Nu tin neaparat sa i dau o lectie sau sa o sperii doar ca am nevoie de acele acte pana nu depasesc termenul de depundre. Cam cat dureaza asta la ITM?
Raspunsul poate dura pana la 30 de zile dar mergeti personal acolo si spuneti ca este urgent si poate se rezolva repede.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil mariana87 mariana87 Buna ziua! Ma aflu in concediul de crestere copil pana pe data de 28 februarie 2015, cand copilul implineste 2 ani. Am fost contactata de la locul de munca si ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil cantorcorina cantorcorina Daca mama beneficiaza de concediu ingrijire copil pana la varsta de doi ani,indemnizatia va fi primita de mama pana inainte cu o luna de implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Ccc o luna pentru tata evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Eu imi termin ccc in 2 luni si ma intorc la servici si am inteles ca ultima luna trebuia sa stea tatal in concediu crestere copil.Problema este ca ... (vezi toată discuția)