avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cauza majora de atacare a unui contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cauza majora de atacare a unui contract de comodat

buna ziua
mama mea a facut un contract de comodat cu o femeie pe o perioada de 3 ani prin care respectivei I se dadea spre folosinta un apartament. Deja a trecut 1 an si 6 luni insa mama avand probleme de sanatate majore care implica o operatie si tratamente s-a gandit ca singurul mijloc din care poate face rost de bani este vanzarea apartamentului.
Desi I-a explicat chiriasei cauza care a dus-o in aceasta sityatie extrema , femeia nici nu vrea sa auda de parasirea ap[artamentului, cu toate ca ne-am obligat sa-i gasim un lapartament la fel de bun si elegant.
tinand cont ca acest lucru trebuie neaparat rezolvat cum putem ataca contractual de comodat???
Nu exista o usita undeva??
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:11, 8 Iulie 2014
Buna ziua,
Dupa o notificare prealabila, va trebui sa actionati in instanta persoana care sta in apartamentul dumneavoastra cu contract de comodat.
Consultati un avocat caruia sa-i aratati contractul si care, functie de clauze, sa va sprijine in demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat adriana totan adriana totan Buna ziua, Am un contract de comodat incheiat pe o perioada de 10 ani pe un apartament cu 2 camere, am drept de folosinta a intregului apartament si de aici a ... (vezi toată discuția)
Apartament ca sediul social newaugsan newaugsan Buna ziua, Am o intrebare. Am cumparat un apartament acum 7 luni. Am aflat (din diferitele anunturi de la posta) ca apartamentul este inca sediul social ... (vezi toată discuția)
In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. ... Albero Albero In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. proprietatea a unuia în apart. proprietate a celuilalt ce obligații au de îndeplinit ... (vezi toată discuția)