avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ISO 22301
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ISO 22301

Certificarea ISO 22301:2012 – Sistemul de Management al Continuității Afacerii este certificare specifica, deci cerinta restrictiva sau nu?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 17:44, 12 Iulie 2014
Toate certificarile ISO sunt optionale; uneori sunt impuse la licitatii de catre institutiile publice, in baza OUG 34/2006 privind achizitiile publice (exista in OUG 34/2006 un articol referitor la sistemele de management al calitatii si al mediului - doar acestea doua sunt redate in lege). Institutiile pot solicita dovada certificarii diverselor sisteme de management, in functie de produsele/serviciile ce urmeaza a fi contractate. Acum, Certificarea ISO 22301:2012 – Sistemul de Management al Continuității Afacerii - poate fi solicitata de o institutie sau pentru accesarea vreunui program de finantare (daca este cerinta in ghid).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iso 18001 irinastnciu irinastnciu Am cerut in cadrul documentatiei de atribuire atribuirea contractului de \"executie lucrari sistempentru managementul iluminatului public si managementul ... (vezi toată discuția)
Licitatie iulia13 iulia13 Va rog indrumati-ma ce acte trebuie sa am ca sa particip la licitatii! Mentionaz ca sunt o societate mica de cnstructii srl cu 6 angajati. Va multumesc. Iulia ... (vezi toată discuția)
Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)