avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Despagubire deportati
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Despagubire deportati

Buna dimineata,Florin Meda este numele meu si as dori un raspuns pentru matusa mea Arjoca Maria nascuta Schreiber.Arjoca Maria a fost deportata in perioada anilor 45, in URSS timp de 4 ani,ar vrea sa astie daca zvonul ca s-ar primi o despagubire pentru acest fapt incepind de anul trecut. va multumesc
Cel mai recent răspuns: florin meda , utilizator 11:23, 8 Iulie 2014
Buna ziua,
Din pacate este doar un zvon.
Multumesc frumos!!! sper sa o conving pe matusa!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru un deportat in urss ? ContSters276572 ContSters276572 Buna ziua, cum pot solicita si cui trebuie sa ma adresez pentru a primi o despagubire pentru un strabunic deportat in URSS, strabunic de origine germana, ... (vezi toată discuția)
Despagubiri post-mortem germani deportati in urss Artlover1982 Artlover1982 Buna ziua, Incerc sa o ajut pe matusa mea cu niste informatii si sper ca ma puteti ajuta in sensul asta. Tatal ei a fost german dar s-a nascut si a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)