avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri post-mortem germani deportati in URSS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri post-mortem germani deportati in URSS

Buna ziua,

Incerc sa o ajut pe matusa mea cu niste informatii si sper ca ma puteti ajuta in sensul asta.

Tatal ei a fost german dar s-a nascut si a crescut in Odorheiu Secuiesc. S-a nascut la data de 21.12.1920. In perioada 01.1945-01.1946 a fost prizonier in URSS si acest lucru este scris in Livretul Militar. Noi am primit o informatie cum ca statul german a oferit sau ofera despagubiri materiale rudelor ramase in viata. aveti vreo informatie de genul asta? Nu am reusit sa aflu concret carei institutii trebuie sa ma adresez. Va multumesc anticipat. Imi puteti raspunde si pe 'catalina_constantin01@outlook.com.'
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:19, 14 Iunie 2016
Pentru despagubiri acordate de statul german gasiti informatii aici

[ link extern ]

[ link extern ]

poststelle@badv.bund.de
[ link extern ]

Cu privire la despagubirile acordate de catre statul roman fostilor prizonieri si deportati gasiti informatii in topicul de la linkul urmator

www.avocatnet.ro/content/for...

O actiune in instanta in acest moment pentru obtinerea de despagubiri de la statul roman este tardiva

Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2016
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru cei deportati in urss venetiana venetiana Tatal meu, etnic german, a fost deportat din 01.01.1945-14.12.1949 in URSS. Perioada mai sus mentionata, figureaza in cartea lui de munca. Mai mai am ca dovezi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pentru persoanele nascute inainte de 1944 gmarba gmarba Va cer lamuriri legate de urmatoarele informatii (sa nu zic zvonuri): Am auzit ca persoanele nascute inainte de 1944 (dar nu sunt foarte sigur de an) pot ... (vezi toată discuția)