avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate in insolventa fara evidente contabile
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate in insolventa fara evidente contabile

va rog tare mult sa ma ajutati
SRL fara activitate din 2001 , fara sa fi cerut preschimabre CUI, fara bilanturi depuse, fara sa fi cerut suspendarea activitatii , deci lasata cu totul in delasare din 2001 , primeste notificare de la lichidator ca s-a deshis procedura insolventei, ca are datorii de 1500 ron la finante etc.... srl - ul nu are bunuri
ce se poate face, se poate antrena raspunderea administratorului, sau se poate inchide procedura fara plata acestor sume? dar daca societatea nu prezinta documentele cerute in notificare?
ati intalnit situatii asemanatoare?
astept raspunsuri, multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 22:57, 15 Mai 2009
desigur, chiar maine am termen in instanta la un dosar care este sper la final cu o creanta sub 10000 lei
TMB - dosar 34519/3/2008
intra pe linkul de mai jos
[ link extern ]
m-am intalnit cu lichidatorul si e o creanta la Finante de 1500 lei, ma intreb insa, avand in vedere ca firma nu are activitate din 2001, oare acesta creanta nu e prescrisa? ( 5 ani) as putea contesta creanta? lichidatorul spune ca la aceasta suma se va adauga onorariul lor de inca 1500 lei. nmi se pare mult, iar administratorul are un venit constand intr-o pensie de 400 lei. cum se poate contesta onorariul lichidatorului?
va multumesc mult pt raspunsuri
Adm financiara trebuie sa aduca dovezi pentru inscrierea creantei in tabel iar dvs bineinteles ca puteti sa contestati creanta ca fiind prescrisa
onorariul lichidatorului nu puteti sa il contestati , este stabilit de catre sindic
daca s-au luat masuri de executare silita in acesti 5 ani, se intrerupe termenul de prescriptie. comunicarea unei somatii insotita de titlul executoriu este suficient pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre insolventa si faliment redstyle redstyle buna ziua! avem o societate care a fost bagata in insolventa ptr suma de 1 mil vechi ..procesul abia s-a incheiat ..iar acum in urma recursului sentinta a ... (vezi toată discuția)
Faliment cristina.botezatu cristina.botezatu Ma adresez unui avocat sau unui jurist cu experienta. In cazul unei firme cu datorii la bugetul de stat in valoare de 10.000 lei, datorie pe care ... (vezi toată discuția)
Limita plata debit restant insolventa tudor9 tudor9 Buna ziua, Daca o S.C achita debitul restant (intr-o procedura de insolventa) pana la aducerea sa sub pragul minim de intentare a actiunii (30000 Lei), are ... (vezi toată discuția)