avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... garantie reparatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

garantie reparatie

In urma cu 3 luni la noi la bloc s-a facut o reparatie la subsol (nu mai zic de costul acesteia de peste 850 lei)dar se pare ca la nici 3 luni aceeasi conducta sa defectat iara.
Intrebarea mea este daca se acorda garantie pe reparatie si pe ce perioada?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:42, 8 Iulie 2014
Garantia trebuie sa fie oferita in cazul in care reparatia este executata cu respectarea cadrului legal de catre persoana fizica/juridica autorizata
Daca asociatia de proprietari,avand interes numai in ceea ce priveste costul reparatiei a inteles sa accepte si altfel de "meseriasi" neautorizati,acestia nu pot oferi garantie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in apartament pentru reparatii comune elena963 elena963 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc la parter si de curand s-a spart o teava de apa ce alimenteaza incalzirea pe o coloana.Am inchis de la subsol apa si am ... (vezi toată discuția)
Lucrare instalatie sanitara asociatie de proprietari scopada2007 scopada2007 Se poate executa o lucrare în subsolul blocului cu un instalator iar după terminarea executării lucrării se poate face un proces verbal între asociaţie ... (vezi toată discuția)
Abuzuri administrator alina_25 alina_25 -a incercat sa convinga prin minciuna un locatar care se invecina cu o uscatorie sa semneze transformarea acestuia n magazin (bar ) in acest sens punand ... (vezi toată discuția)