avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Instiintare de plata abuziva???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Instiintare de plata abuziva???

In 2011 am vandut un apartament pe numele bunicii care era pensionara iar acum in 2014 am primit instiintare de plata pentru 13.000 lei si 4000 lei penalizare de la aceasta taxa,care de fapt nu stiu despre ce este vorba

Ce lege impune acest lucru si de cand se aplica:??

Eu in acelasi an am cumparat o alta locuinta pentru care m-am si imprumutat de diferenta de banii
Ce solutie am??
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer , utilizator 19:29, 9 Iulie 2014
Cum ati "vandut un apartament pe numele bunicii"?
Esential este ca sa vandut un apartament,bunica la vandut ,eu m-am ocupat de acte......pierdeti esentialul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala pentru veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal danyelut danyelut buna ziua, am vandut o casa in august 2011 si astazi am primit decizie de impunere din oficiu la suma vanzarii casei in 2011 cu 5.5 la suta C A S ILFOV,si o ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale ce trebuie sa fac? amk1243 amk1243 In 2009 am mostenit de la tatal meu 1/2 din apartament, iar mama a mostenit 1/2, in sectorul 6. Mama s-a prezentat constiincios la inceputul fiecarui an sa ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)