avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fiscal fals cumparare masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fiscal fals cumparare masina

de cateva saptamani m-am bagat singur intr-o mare belea,am cumparat o masina de la un intermediar care mi-a dat toate actele masinii si fiscalul pe numele propietarului din talon si am facut cu el doar o chitanta de mana acesta spunandu-mi ca trebuie sa fac eu contract direct cu propietarul ca sa pot immatricula masina,am facut asta am fost la finante mi-a luat-o in evidenta si am facut apoi toate demersurile pt immatriculare pana aici a fost ok,doar ca la immatriculari acestia au spus ca fiscalul e fals sa ma duc la propietar sa rezolv problema,am cautat apoi propietarul din carte si acesta mi-a spus ca a vandut masina acum vreo 2 ani am mers cu el la finante in judetul lui si intr-adevar masina figura la alta persoana cu datorii de 4000 ron acum ce pot face ,masina figureaza si la mine si la acea persoana la ce sa ma astept,mi-am retras dosarul de la immatriculari dar acestia mi-au zis ca o sa trimita o citatie propietarului din cauza contractului facut de mine si ca fiscalul fals e pe numele lui .daca cineva are vreo idee a-s fi profund recunoscator ca nu stiu ce sa mai fac . sa fac o plangere pentru inselaciune ma gandesc ca eu a-s fi vinovatul deoarece am facut contractul fara ca propietarul sa fie prezent
Cel mai recent răspuns: ionutmmm , utilizator 13:30, 10 Iulie 2014
banii inapoi nu cred ca ii vad deoarece cand am retras dosarul de la immatriculari numerele nu le-am mai primit practic masina sta in parcare fara numere acum si asta e problema ca propietarul din carte nu a semnat si nici cel la care figureaza cu datorii acum ci am doar o chitanta de mana cu cel de la care am luat-o , cu propietarul din acte (talon si carte) am un contract facut de mine ca sa o pot immatricula ca cel de la care am luat-o nu o luase in evidenta deci practic nu exista
Cei de la rutiera cum au zis sa o rezolvati?
Proprietar e cel care a inscris-o la fisc in baza vanzarii dintre ei.

Ce valoare are masina?
3000 euro .spuneti ca propietarul e cel la care figureaza acum cel cu datoriile ,asta inseamna ca eu cu el trebuie sa discut si sa fac un contract intre mine si el .eu m-am gandit si la varianta sa-i platesc o parte gen 1000lei din impozit poate ii elibereaza fiscal nu stiti e posibil sau trebuie platita toata suma. cei de la rutiera inca nu stiu toate detaliile practic nu prea interesa pe nimeni si nu am stat sa explic exact ca eram putin socat si ma stiu si vinovat din cauza contractului
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
ionutmmm, utilizator
Ca sa fiti perfect in regula ar trebui sa il imprumutati cu banii de impozit si sa plateasca ca sa scoata un fiscal legal.
Insa e posibil sa nu mai recuperati banii.
Contractul de imprumut se poate incheia la avocat si apoi mergeti sa achitati impreuna cu el taxele pa fisc si sa scoata fiscalul bun.
am inteles.va multumesc pentru sprijin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto billyd billyd am cumparat de la cineva un autoturism care are toate actele autoturismului cartea de identitate,talonul si copia de pe buletin a propietarului.(este trecut in ... (vezi toată discuția)
Radiere auto - chemare in judecata a cumparatorului chivui chivui Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, dupa aproape 6 ani mi-am luat inima in dinti si vreau sa rezolv o problema. In 2005 am vandut o masina unei persoane, ... (vezi toată discuția)