avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare Curtea de Apel

Pe saitul just.ro apare urmatoarea informatie :
Respins apelul ca nefondat,irevocabila si DAB/LC.
Ce se intelege prin irevocabila ,cum se traduce DAB/LC si daca trebuie sa astept primirea hotarari la domiciliu sau ma prezint la instanta care a judecat fondul sa ridic hotarare ?
Multumiri mii!!!
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 07:40, 9 Iulie 2014
irevocabil inseamna ultima instanta, adica sentinta/decizia nu mai poate fi atacata. hotararile irevocabile de regula nu se comunica, sunt insa si instante care le comunica...... mai bine va interesati la arhiva instantei, oricum puteti sa faceti cerere pentru eliberare doar dupa ce se motiveaza. DAB/LC pot fi initialele judecatorului si grefierului._?! nu sunt sigura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)