avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proba video la proces-verbal politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proba video la proces-verbal politia rutiera

buna ziua.proba video a politiei rutiere poate tine loc de martor asistent la refuzul semnari procesului verbal .la martor asistent este trecut"a fost filmat pe caseta......
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:49, 9 Iulie 2014
Buna ziua,
Proba video este proba fundamentala. Cea cu martor este discutabila pentru ca acel martor ar trebui sa fie prezent la locul si in momentul producerii incidentului.
Daca se prezinta proba video incercati sa vedeti daca acest lucru nu va avantajaza .
Consultati un avocat.
Proba video este proba distincta de cea a procesului verbal.

Solicitati vizionarea probei video si eventual completati si dvs probatoriul cu martor, daca exista o astfel de persoana.

Refuzul semnarii PV se consemneaza si tb semnat de un martor asistent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi pentru depasirea vitezei aandraaa aandraaa Buna, as dori sa stiu care este protocolul pe care trebuie sa-l indeplineasca un politist/a atunci cand te opreste pt depasirea vitezei in localiate?( cum ar ... (vezi toată discuția)
Proba inregistarilor video poate fi folosita ca prba in procesul de divort? ionei ionei Daca unul dintre soti, banuind ca celalalt sot este infidel, angajeaza o firma de detectivi ca sa obtinuta probe pt dovedirea infidelitatii, in acest sens ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie in inexistenta probei video a politiei lp13 lp13 Buna ziua, va rog frumos daca se poate sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea: am fost oprit de politia rutiera si mi s-a comunicat ca am fost filmat ... (vezi toată discuția)