avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani MApN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani MApN

Buna ziua.am o mare nelamurire cu privire la banii pt vizitarea familiei ce se alocau de catre mapn tuturor militarilor indiferent de grad,conform L17 regulament militar ce prevedea acest lucru pana ce a venit o comisie,cel putin la mn in unitate,si a hotarat restituirea banilor pe niste motive bizare.mentionez de asemenea ca nici n am fost informati cu privire la acest lucru si ne am trezit ca ne au taiat din salariu fara acordul nostru.as dori sa stiu daca a mai avut cineva problema asta in minunata noastra Romanie!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 9 Iulie 2014
Ce prevede acel regulament militar cu privire la acordarea acelor sume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv munca nivel national aplicabil pt salariatii mapn ? aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Sotia mea este salariata civil la o unitate MapN. In luna septembrie urmeaza sa nasca asa ca a fost la resurse umane sa intrebe cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal cadre militare. Yoyoo_ Yoyoo_ Buna ziua,m-ar interesa si pe mine daca pana la urma sunt stabilite ceva norme care sa faca referile la acordarea dreptului cadrelor militare,:(( cadrele ... (vezi toată discuția)
Copil sindromul down - ce drepturi banesti as putea obtine de la stat? Dragulescu_Mihai Dragulescu_Mihai Pentru un copil cu sindromul Down, ambii parinti fiind angajati cu contract de munca, se pot obtine drepturi banesti de la stat? Daca da, ce documentatie ... (vezi toată discuția)