avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Buna ziua ! Am si eu o intrebare.
Detin un spatiu comercial intr-o statiune printr-un contract de comodat. Pot la randul meu sa inchei un alt contract de comodat cu o alta firma care vrea sa foloseasca toaletele pt a le transforma in toalete publice ? si daca da ... ma puteti ajuta cu un exemplu de contract de comodat ?
Nefiind proprietatea dumneavoastra, bunul fiind incredintat gratuit catre dumneavoastra, nu puteti face acte de comodat fara stirea proprietarului.

Daca in contractul pe care il aveti exista stipulat ca puteti face transmiterea catre alte persoane prin comodat sau alt gen de contract este ok dar altfel nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, cum se numeste contractul cand cineva iti da in folosinta un spatiu si tu in schimb ii dai spre folosire un echipament??????? am si eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Incheiere contracte comodat loghingenoveva loghingenoveva buna ziua.o societate comerciala poate imprumuta prin contract de comodat un spatiu comercial pe care il detine ,altei soc.comerciale sau pfa? (vezi toată discuția)
Contract de comodat urmat de contract de inchiriere caprice caprice Buna ziua . Printr-un contract de comodat , eu fiind comodatarul am intrat in folosinta gratuita a unui utilaj. Eu la randul meu vreau sa inchiriez acest ... (vezi toată discuția)