avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Sunt obligat sa am impozitele la zi daca doresc sa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Sunt obligat sa am impozitele la zi daca doresc sa inmatriculez o masina ?

Va salut !
Mi-am luat o masina si sunt in curs de inmatriculare cu aceasta.
Din pacate cei de la primarie nu vor sa-mi dea acceptul intrucat am restante la impozite.
Este legal sau o forma de abuz al lor ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: challenger , utilizator 18:09, 9 Iulie 2014
Sunt 2 lucruri distincte ,debitele existente si interesul pentru inregistrare pe rol fiscal a unui bun proprietate
Norma in vigoare prevede dreptul in favoarea autoritatii fiscale de a conditiona solutionarea cererilor titularului de rol fiscal de achitarea debitelor in urmarire
Deci nu am nicio sansa sa-i conving sa ma ajute acuma,urmand ca eu sa-mi achit restantele ?
Pentru ca acuma mi-e practic imposibil sa platesc,toti banutii i-am bagat in timbrul de mediu...
Exista dispozitie in vigoare in codul de procedura fiscala care acorda dreptul autoritatii fiscale de a conditiona solutionarea cererilor titularului de rol fiscal de achitarea debitelor in urmarire
Ok, multumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto, legalitate conditionare eliberare adeverinta de la impozite si taxe marianv_03 marianv_03 Buna ziua! Am au autoturism pe care l-am predat la REMAT si pe care vreau sa-l radiez de la Impozit si implicit din circulatie. M-am prezentat la cei de la ... (vezi toată discuția)
Dispar amenzile? ARVINTE1996 ARVINTE1996 am primit o amenda pentru obiecte contondente de la balcon acum un an , gabori au venit atunci la usa mea dar nu am deschis dupa cv timp am primit instiintare ... (vezi toată discuția)
Impozit auto gabrieltgg gabrieltgg imposibilitatea achitarii impozitului din cauza amenzi circulatie din 2006 (vezi toată discuția)