avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nelamurire

buna seara!
daca cineva mi a facut o plangere penala la Parchet, pt 5 capete de acuzare, si anume:amenintare, instigar la amenintare, fals sub semnatura privata etc, si toate aceste capete au picat, as putea sa o dau in judecata pt denuntare calomnioasa dupa ce mi vine hartia de la politie cu neinceperea urmaririi penale?
da, puteti ca doar de aceea avem justitie.
pt asta ar trebui sa fac plangere si eu la Parchet sau pot direct in instanta?
:offtopic: Ati deschis doua topicuri, cu acelasi continut , ceea ce e contrar regulamentului .Prin urmare , acest topic este inchis .Multumesc pt intelegere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire ContSters30487 ContSters30487 buna seara! daca cineva mi a facut o plangere penala la Parchet, pt 5 capete de acuzare, si anume:amenintare, instigar la amenintare, fals sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Calomnia sau insulta gabriela.raileanu gabriela.raileanu o "prietena" mi-a facut plangere penala pentru inselaciune. Am dovedit cu acte, am primit neinceperea urmaririi penale. O pot actiona in judecata? Ii pot cere ... (vezi toată discuția)
denunt??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)