avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Autorizari pentru comert ocazional
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Autorizari pentru comert ocazional

Daca un SRL cu punct de lucru intr-o localitate, iese cu comert pentru 2 zile intr-o alta localitate, ce acte are nevoie?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
anca91, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 09:37, 10 Iulie 2014
Depinde ce cod CAEN are si daca acea localitate este in acelasi judet.
Aveti nevoie de activitatile pe care le prestati efectiv, prevazute de Codul CAEN, sa fie autorizate la terti sau de infiintarea unui punct de lucru.
In cazul in care nu va descurcati, va putem ajuta noi!
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen diverse activitati lucian2peu lucian2peu buna seara, va rog sa ma ajutati sa aflu codurile caen pentru urmatoarele activitati: - livrare la domiciliu (colete gen transport pentru produsele de pe un ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru srl-d ionut1991 ionut1991 Imi deschid un SRL-D sediu firmei o sa imi fie la apartamet dar am nevoie de punct de lucru si acesta pot sa il pun din cate am inteles unde imi este si sediu ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl. prestare la beneficiar Alina1704 Alina1704 Buna ziua. Recent am fost la o casa de avocatura cu care am discutat sa se ocupe de procedura de infiintare a unui SRL. Tot prin aceasta casa de avocatura ... (vezi toată discuția)